top of page

Įpusėjo projekto įgyvendinimo darbai

Norėtume pasidžiaugti, kad įgyvendinant Skriaudžių kaimo bendruomenės projektą „Viešosios erdvės sutvarkymas ir pritaikymas Skriaudžių kaimo gyventojų laisvalaikio reikmėms” jau atlikta nemaža dalis suplanuotų darbų.


Rėmėjų ir savanorių pagalba aikštelė padengta žvyro pagrindu, pagaminti ir pastatyti 2 dekoratyviniai suoleliai, pagaminta šiukšlių dėžė. Atlikti ir kai kurie, projekte nesuplanuoti, tačiau geros valios dėka įmanomais tapę darbai: įrengtas viešosios erdvės apšvietimas, papildomas suolelis ir kt.


Dar vasaros metu būsimos vaikų žaidimo aikštelės erdvė buvo padengta žvyro pagrindu. Už paramą žvyru dėkojame Prienų rajono savivaldybės tarybos nariui Cezarui Pacevičiui, už organizacinę pagalbą - Skriaudžių pagrindinės mokyklos direktorei Renatai Liagienei, bendruomenės valdybos nariui Vaidui Mitrikevičiui.


Spalio pabaigoje, įveikus viešųjų pirkimų procedūras, pagaliau buvo pasirašyta vaikų žaidimų įrangos tiekimo ir montavimo sutartis su UAB "Ežerėlio vaivorykštė". Lapkričio pradžioje netikėtai užklupus žiemai, montavimo darbai atidėti, tikintis sulaukti palankesnių oro sąlygų.


Ruošiant erdvę žaidimų įrenginių montavimui liepos-lapkričio mėnesiais buvo pašalinti nereikalingi smulkūs medžiai, surinktos po ankstesnio projekto įgyvendinimo likę nenaudojamos padangos atlikti kiti smulkūs aplinkos tvarkymo darbai. Už pagalbą atliekant šiuos darbus dėkojame savanoriams Vaidui Mitrikevičiui, Modestui Urbaičiui, Vytautui Alenskui, Renatai ir Audriui Liagams, Gediminui Naujokui, Andriui Baltakojui, Antanui Vyšniauskui, Erikui Grėbliauskui, Irenai ir Arvydui Tumaičiams, Arminui Škėriui, Modestui Matusevičiui bei Tomui Gustaičiui.


Kaip ir suplanuota projekte, bendruomenės savanoriai pagamino ir pastatė du dekoratyvinius suolelius bei šiukšlių dėžę. Už paramą medžiagomis bei detalėmis, organizacinius, gamybinius ir montavimo darbus dėkojame Jelenai ir Vytautui Alenskams, Gedeminui Senkui, Ramintai, Erikui ir Ritai Grėbliauskams, Valentinui Bačkauskui, kun. Arūnui Simonavičiui, Viktorui Pijadin, Editai ir Dariui Kubiliams.



Priminsime, kad projektas finansuojamas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerijos, Prienų rajono savivaldybės ir Skriaudžių kaimo bendruomenės lėšomis.


Daugiau informacijos apie projekto tikslus ir suplanuotus darbus rasite čia.




Naujausi pranešimai
Archyvas
Paieška pagal žymes
No tags yet.
Sekite mus
  • Facebook Basic Square
bottom of page