top of page

Įvyko išplėstinis valdybos posėdis


Sausio 8 d. įvyko išplėstinis Skriaudžių kaimo bendruomenės valdybos posėdis dėl sprendimo kuriai visuotinio susirinkimo patvirtintai veiklos krypčiai skirti prioritetą teikiant paraišką 2016 metų bendruomeninės veiklos stiprinimo projektų finansavimo atrankos konkursui bei kitų einamųjų Bendruomenės reikalų. Posėdyje svečių teisėmis dalyvavo LR semo narys Andrius Palionis bei Skriaudžių kaimo seniūnaitė Aldona Grėbliauskienė.


Pagrindiniu svarstytinu klausimu dėl projekto paraiškos teikimo 2016 metų bendruomeninės veiklos stiprinimo projektų finansavimo atrankos konkursui (plačiau apie konkursą informacijos galite rasti LR Socialinės apsaugos ir darbo ninisterijos tinklapyje) priimtas sprendimas šį kartą prioritetą skirti sportinei veiklai.


Taip pat priimtas sprendimas dėl visuotinio narių susirinkimo datos bei laiko. Eilinis visuotinis susirinkimas bus kviečiamas - vasario 27 d., 12.00 val. Informacija dėl susirinkimo darbotvarkės ir vietos - tikslinama.


Dėl kasmetinio Užgavėnių renginio organizavimo nutarta kviesti atskirą susirinkimą, kuriame galėtų dalyvauti visi, prie šventės organizavimo norintys prisidėti, savanoriai. Susirinkimas dėl Užgavėnių organizavimo numatytas sausio 13 d., 17.00 val. Skriaudžių vaikų darželyje.


Aptarta gyventojų poreikių tyrimo eiga. Pastebėta, kad nemaža dalis gyventojų į klausimus atsako gana nenoriai. Iš 15-os elektroniniu būdu išsiųstų kvietimų atsakyta tik į vieną kvietimą, vangiai grįžta ir "popierinės" anketos. Vis gi, galima pasidžiaugti, kad daliai vietos gyventojų rūpi, kokia bus kaimo ateitis ir jie pasidalina savo požiūriu, idėjomis bei pasiūlymais kaip patys galėtų prisidėti prie kaimo gerovės kūrimo.




Naujausi pranešimai
Archyvas
Paieška pagal žymes
No tags yet.
Sekite mus
  • Facebook Basic Square
bottom of page