top of page

Pradėta kurti Skriaudžių kaimo strategija

2013 m. balandžio 8 d. įvyko pirmasis susirinkimas dėl Skriaudžių kaimo bendruomenės strategijos kūrimo. Susirinkime dalyvavo aktyviausi Skriaudžių kaimo gyventojai, bendruomenės nariai, šioje vietovėje veikiančių biudžetinių įstaigų ir smulkaus verslo atstovai.

Pradžioje, siekiant plačiau pažvelgti į esamas vietos problemas bei galimus jų sprendimo būdus, dalyviams buvo pristatyti pagrindiniai Lietuvos pažangos strategijos "Lietuva 2030" bei Prienų rajono savivaldybės 2011-2019 metų strateginio veiklos plano aspektai (pran. R. Liagienė, V. Naudžiūtė).

Kadangi bet kokios strategijos kūrimas reikalauja tam tikrų principų ir metodikos laikymosi, susirinkusiųjų darbui vadovavo Skriaudžių pagrindinės mokyklos direktorė R. Liagienė. Jos vadovaujami dalyviai atliko SSGG analizę, suformulavo pagrindinius raktinius misijos bei vizijos žodžius, taip pat susitarė dėl visiems priimtinos jų sampratos.

Nors šio, pirmojo, susitikimo metu buvo atliktas ganėtinai nemažas darbas, tačiau tai dar tik - gera pradžia... Netolimoje ateityje turėsime susitarti kokiomis vertybėmis vadovausimės įgyvendindami sukurtą strategiją, kokiomis priemonėmis ir kokių išteklių pagalba sieksime susikurtos vizijos...



Naujausi pranešimai
Archyvas
Paieška pagal žymes
No tags yet.
Sekite mus
  • Facebook Basic Square
bottom of page